lactancia_materna_no_deforma_pechos1

Mugroneres – Medicina complementària

Com es sabut l’utilitzacio de cera d’abella no és nova:

Física i químicament la seva aplicació fa que es puguin emprar en nombroses matéries i fabricacions: cosmetica, farmaceutica, industrial, artesanal, tradicional….de les que de vegades no se és conscient .

Exemple: gràcies a la seva composició permet l’impermeabilització i també mantenir l’hidratació evitant la perdua d’aigua; permet, també, la protecció en front d’agents agresius d’algunes obres d’art .Podriem continuar més encara que no cal.

Centrat en el seu us com a profilaxis en la sequetat, especialment, dels mugrons i de les areoles mamàries haig de dir que en el cas de les mugroneneres de cera d’abella ecológiques aporten un valor afegit en forma de reconeixement de mares en periodes de prepart i lactància que han comprovat els seus beneficis personalment per la qual cosa son recomanables en aquestes circunstàncies.

No presenten sequetan ni refereixen malestar als mugrons i el fet de saber que usen un producte procedent de la natura i que retorna a ella els aporta un benestar emocional important .

Agraït per l’aportació en forma d’infomarció i experiéncies de les mares que estan utilitzant les mugroneres de cera d’abella ecologica.

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols unir-te?
Contribueix amb els teus comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *