portada catàleg 2020 retallada

NOU CATÀLEG MENTABIO 2020

 

Com cada any, Mentabio ha renovat el seu catàleg. I com cada any, hem introduït novetats i noves marques.

Al costat dels nous productes i tarifes de les marques amb les que ja comptem des de fa temps, el nou Catàleg 2020 de Mentabio destaca pels nous fabricants de cosmètica bio incorporats a la nostra oferta.

 

ÈTIK MUNDI, ATÀVICA, BE VITAE, DIFUSORES GISA, E-KOALA, JABONES BELTRAN, SENDA AROMÁTICA: noves marques
Entre les novetats 2020 volem destacar les tres noves marques introduïdes en el portfoli de Mentabio.

Mentabio distribueix en exclusiva la nova marca de comerç just i ecològica Ètik Mundi, que consta de Karité pur i sense refinar, i d’un sabó negre elaborat per cooperatives de dones de Ghana.

D’altra banda, Mentabio vol apostar fortament en els productes Zero Waste. A la línia de productes E-Koala, trobareu raspalls de dents de bambú, bosses de cotó orgànic per anar a comprar i  discs desmaquillants, entre d’altres productes.

Una altra novetat, és la nova línea de cosmètica de proximitat de la marca Atàvica, que utilitza ingredients naturals  i ens ofereix un producte de qualitat respectuós amb el propi organisme i amb l’entorn.

 

Més novetats

D’altres noves marques que hem introduït son: Be Vitae, Difusores Gisa, Jabones Beltran i el xampú sòlid de la casa Senda Aromática.

Al Catàleg Mentabio 2020 també trobareu les novetats de les marques amb les que ja fa temps que treballem.

Si vols que t’enviem el Catàleg Mentabio 2020, escriu-nos un e-mail a mentabio@mentabio.com i t’informarem de les tarifes, promocions i avantatjoses condicions per a botigues i establiments professionals.

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols unir-te?
Contribueix amb els teus comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *