Tractaments en cabina amb cosmètica natural

Nou Catàleg per a tractaments naturals en cabina de Mentabio

Si tens un centre d’estètica, un SPA, un centre Wellness o fas massatges i tractaments terapèutics al teu establiment, Mentabio també pot ser el teu distribuïdor de confiança de cosmètica ecològica professional.

T’imagines poder realitzar massatges i tractaments facials, corporals i capil·lars només amb productes 100% naturals i de proximitat? Doncs ja és possible gràcies a Mentabio.

Amb l’objectiu de seguir apropant la cosmètica ecològica tant a particulars com a professionals de l’estètica, Mentabio ofereix per primera vegada un Catàleg de Productes enfocat a terapeutes i professionals dels tractaments en cabina, SPA’s, centres wellness… I ho fa apostant per les marques en les que Mentabio confia des de fa anys: Esencias de Luna, Maison Karité o Equimercado.

Formats professionals

Juntament amb els formats més stàndars, el Catàleg Mentabio Professionals 2017 ofereix productes en un format de més volum i, per tant, més econòmic. És el cas de la Manteca de Karité Salvatge de Maison Karité de 500 o 1.000 ml; o els formats de fins a 300, 400, 1.000 i 3.000 ml dels productes per massatge amb Aigua Termal de la marca Esencias de Luna. Aquesta marca de màxima qualitat i elaboració artesanal ofereix una Loció Corporal Termal Body Moon, una crema de Massatge Termal amb Àrnica i Romaní; o el seu Hielo de Luna, per a cames cansades i massatges per millorar la circulació.

Si vols més informació sobre aquests i altres productes per a tractaments professionals i rebre el catàleg per a tractaments professionals, contacta amb nosaltres a mentabio@mentabio.com o truca’ns al telèfon 647 842 193.

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols unir-te?
Contribueix amb els teus comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *